Турнето започна, Слави Трифонов свали тъмните очила

Слави се изправи лице в лице с публиката си. Още: много звезди, червено Ферари и черни джипове - директно на сцената!
3 авг 2007 11:39,
148
Турнето започна, Слави Трифонов свали тъмните очила
Слави повтаря успеха си от миналогодишното национално турне. Снимка: Булфото

С невиждан успех, няколкочасов концерт и три биса започна турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд на 1 август в град Враца.

На стадиона в града, известен от скечовете на Краси Радков, се събраха над 15 000 души, които неуморно и екзалтирано аплодираха екипа на шоумена чак до полунощ.

Най-голямата изненада за феновете беше излизането на Слави – стъпвайки на сцената, той свали тъмните си очила и, типично в негов стил, стоя няколко минути безмълвно, отдавайки почитанията съм към многобройната публика, дошла да го уважи.

Не липсваха и интересни изненади. Победителят в „Танцувай с мен“, Метин Енимехмедов, пристигна направо на сцената с излъскано червено Ферари, а балетът на Слави слезе от два огромни черни джипа.

Най-забавни, разбира се, бяха Краси Радков в ролята си на Гацо Бацов и Виктор Калев, влизайки в различни, емблематични за него образи.

Специални гости на първото шоу от турнето „Ние продължаваме“ бяха всички финалисти от Music Idol, ромската перла Софи Маринова и рапърът Устата.

Следващият концерт е тази вечер в родния град на Слави – Плевен.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
0
 
! Отговори
Кристина Михова преди 16 години
Слави е велик и много хора го обичат.това няма да се промени.Турнето му бе повече от успешно и страхотно.Винаги надминава себе си,защото ТОЙ Е НЕПОБЕДИМ!!!!
146
0
 
0
 
! Отговори
наи сетне слави свал преди 16 години
наи сетне слави свали очилата
145
0
 
0
 
! Отговори
МИМА преди 16 години
ТОВА КОЕТО НАПРАВИ СЛАВИ И КУ-КУ БЕНД НА КОНЦЕРТА СИ В СОФИЯ БЕШЕ НЕЩО НЕВЕРОЯТНО. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХТЕ. САМО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА НАКАРАТЕ ХИЛЯДИ ХОРА ДА СЕ ЧУВСТВАТ СТРАХОТНО, ДА СЕ КЕФЯТ ОТ СЪРЦЕ И ПЕЯТ ВСИЧКИ ЗАЕДНО.БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ГОСПОДИН ТРИФОНОВ,ЧЕ ВИ ИМА ВАС И ХОРАТА ОКОЛО ВАС С КОИТО РАБОТИТЕ.ЩАСТИЕ И УСПЕХИ НА ВСИЧКИ ВИ.
144
0
 
1
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Завинаги в нашите сърцаОбичаме те Слави
143
0
 
0
 
! Отговори
Соня преди 16 години
Слави счупи собствените си рекоди по посещаемост.Той е звездата на България.
142
0
 
0
 
! Отговори
SISI BARUCH преди 16 години
as sa m zapomnila slavi trifonov ot 1990.g toi napravi goliama kariera kato pevec i choumen bravo na naego i mnogo posdravi.
141
0
 
0
 
! Отговори
galia преди 16 години
``Личната свобода свършва там ,където започва свободата на друга личност.``
140
0
 
1
 
! Отговори
galia преди 16 години
Здравейте,Всички!Честно да си призная Слави не ми е вече от любимците/беше преди 6-7 години/.Но пък не мога да отрека ,че просто е човек с нюх на бизнесмен и направи пари от отворилата се след демокрацията пазарна ниша.Тъжното,което ми се струва в случая е,че повечето се разделяте на чалгари,поп фенове,рокаджии и тнт.Искам да ви попитам вси4ки вас:Има ли значение каква музика слушаш?Какъв си по произход?Какъв цвят е кожата ти?Каква религия изповядваш?Какво стана с идеята ,че всеки човек е свободен в правото си на избор и зависи само от собсвената си воля/когато това не е в разрез със социалните норми и закони/?НИЕ ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИИИИИИИИИИИИИИИ!А кой на кого е фен, и кой каква музика слуша и коя телевизия гледа не би трябвало да е проблем и работа на никого.Злобата не лекува,тя само поражда по-голяма злоба.Благодаря ви за отделеното време да прочетете и моите словоизлиания.П.П. ЗА онези дето се интересуват от години само ще отбележа ,че съм над 30,омъжена и приемам себе си ,за да достатъчно толерантна личност.``Личната свобода свуршва там ,кудето започва свободата на друга личност.``
139
0
 
0
 
! Отговори
Spiderman преди 16 години
Няма проблем,Златина.Просто първо писа ,че *** е на 40/виж коментар131/,аз затова се усъмних.Явно е станала грешка.Вече казах,че съжалявам,извини ме,ако съм те засегнал.Просто си позволих,да си кажа мнението.Ако прочетеш всички коментари,ще видиш,че и други хора не го харесват.Явно феновете на Славчо не търпите никаква критика.Е,то пък не може всички да го обожават.Въобще не съм искал,да се заяждам с твоето семейство.Ти накъде извъртя работата.Нищо лошо,че твоето семейство харесва Слави.Милиони български семейства го харесват,лошо няма.Всъщност Славчо не го харесвам,не толкова,като музикант,а по-скоро,като публична личност/причините съм ги изложил в другите си коментари/.Дишай спокойно ,няма да организирам атентат срещу твоя любимец.Много си докачлива.
138
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Вие антифеновете не може да проумеете едва ли сте го проумеете ще Слави Трифонов е обожаван и ухажван от 95% от БългаритеТолкова процента не могат да съберът тъпите ни политициКой каквото сте да говорим моето семейство винаги сте си подкрепяме и обичаме Слави
137
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Майка ми е на 53 аз съм на 28 какво толкова че едно Българско семейство като нашето обожавата Слави Трифонов
136
0
 
0
 
! Отговори
Spiderman преди 16 години
Досега въобще не си споменавала,че си на 28.В 11,20 каза,че *** е на 40,а сега твърдиш,че ти си на 28.Нещо не се връзва.Почваш,да забравяш,какво си говорила преди това.Съжалявам,че съм те вбесил.Ще си посипя главата с пепел и ще се оттегля в манастир.Не съм искал,да обидя семейството ти,че сте роми,ясно е,че не сте.Аз също харесвах Трифонов през 1990-1995,но тогава все още не беше такъв снобар.Сега той е вече големия бизнесмен,мисли,че света се върти около него,че мнението му е меродавно и че всички само с него трябва да се съобразявят,него да слушат,и че той е последна инстанция.Ако пък някой си позволи,да не го харесва,такива ,като теб започват,да се вбесяват.Подозирам,че ще бъда обявен за комплексар и нацист.Славко умее,да свири тънко на етническата карта-който не го харесва и не му сваля шапка,значи е националист,фашист и не разбира от "шоу".
135
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Това че едно чисто Българско семейство като нашето обожавамеСлави Трифонов не ни прави роми а Българи
134
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Вече ме вбеси.Колко пъти сте ти казвам че година която съм родена е 1978 следователно съм на 28Това че едно чисто Българско семейство като нашето обожаваме Слави Трифонов не ни прави роми БългариОт малка съм фенка на Слави израсна ла съм с неговите песни с музиката на куку бенд с текстовете на Иво Вълчев
133
0
 
0
 
! Отговори
Spiderman преди 16 години
Златинче,тъй както пишеш,личи че си интелигентно момиче,затова е жалко,че си толкова заблудена.Прочети какво съм писал на 112 и следващия човек след мен 113.Всичко това,което сме писали си е самата истина.Интелигентно момиче,би трябвало да обича европейска музика/дори и американска/,а не чалга.Няма какво да се лъжем,чалгата си е ***-ориенталска музика. Между другото все пак съм познал,че двете с Деси сте малолетни тийнейджърки/щом *** е на 40,а брат ти на 21/.И аз съм бил тийнейджър,ама харесвах цивилизована музика-Металлика,Ингуи Малмстийн,Мадона,Жан-Мишел-Жар,Еннио Мориконе и много други/навярно не си чувала за всички тях/.Вие днешните сте чували само Слави Трифонов,Кондьо и Азис.Това ли са вашите герои,това е много жалко,затова *** се кефят,че българите си падали по ***.Славко въобще не е цвете за мирисане.Не че му завиждам.Аз не завиждам на никого,най-малкото на Славко.Никога не съм си мечтал,да бъда парвеню и снобар.Сигурен съм,че сега няма да ме разбереш/за теб Слави е големия герой,големия Man/,но след време ще видиш,че може би съм бил прав/ако наистина си интелигентна/.Бъди здрава.
132
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Извинявай предният ми пост беше за N130 Spaidermen
131
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
На теб сте ти каза изключителният човек Слави Трифоновима фенове на различни възрастиИма още двама души от моето семействомайка ми на 40 и брат ми на 21 който също като менса фенове на СлавиИ тримата отидохме на концерта на Славив Пловдив.Изживяването беше неповторимо.Жалко че свършиАко догодина Слави прави пак турне отново отивамеТака че Spiderman не си измисляй глупостиче Слави е имал само фенове децаТова може да се каже за Пайнерките но не и за СлавиСлави Трифонов е изключителен човек.Яд ме само че зарадимоят срам не можах да си взема автограф от Слави и да се снимамс негоДано за сметка на това изпратих въздушна целувка на Слави
130
0
 
0
 
! Отговори
Spiderman преди 16 години
Десиславке,подозирам,че си някоя 14-16 год.пикла,която си мисли,че всичко,което хвърчи се яде.На кого викаш "да му ядат дупето",така ли те учат ,да говориш у вас? Ти що не ми ядеш моя 25 сантиметровия? Като толкова те кефи Славко,що не му се предложиш,той и без това харесва малолетни? И тебе и Златина ви привлича,че има пари.А бе то има и много по-богати от него,хвърлете се на тях.
129
0
 
0
 
! Отговори
zlatina преди 16 години
Беше супер ние феновете на Слави бяхме30 000 .Извикахме Слави на бис и свърши към 12 часаПрекарахме си страхотно .Догодина ако Славипак прави турне пак отивамСлави удари в земята всички политиции пайнерките
128
0
 
0
 
! Отговори
Desislava преди 16 години
Nqma takav sladur, taka 4e tezi, koito ne go haresvat, mogat samo da mu qdat dupeto...