Човек на Слави Трифонов обвинен, че заплашвал продуцента на Каффе

"Жокер медиа" ще подаде жалба в МВР, от екипа на Слави Трифонов наричат обвинението абсурдно
15 фев 2005 15:31,
Човек на Слави Трифонов обвинен, че заплашвал продуцента на Каффе
Слави и Каффе предизвикаха най-големия скандал в българската модерна музика. Снимка: Булфото
Президентът на "Жокер медиа" и продуцент на група “Каффе” Ованес Мелик-Пашаев заяви на пресконференция днес, че в неделя, 13 февруари, е заплашван по телефона от човек от екипа на Слави Трифонов.

"Бях предупреден, че ако не се оттегля от участие в "Евровизия", ще ми се случат неприятности, а моите фирми в България ще бъдат разследвани", добави Пашаев. Той каза, че до два дни ще подаде жалба в МВР.

Пред БТА Росен Петров от екипа на Слави Трифонов определи заявлението на Пашаев като абсурдно.

"Всеки, който познава поне малко президента на "Жокер медиа", знае, че той не може да бъде обект на заплаха, по-скоро - обратното", каза Петров.

"Ние сме хора, които правим телевизионно предаване и музика, а със
заплахи и с мутренски начинания се занимават други", каза Петров.

"Жокер медиа" е продуцент на група "Каффе", която спечели българския конкурс за песен на "Евровизия" с "Lorrain". Песента получи 76 590 гласа, което прави 50,09 на сто от всичките 152 922 гласа.

На второ място остана дуета "Единствени" на Софи Маринова и Слави Трифонов - 48 803 гласа или 31,91 процента.

Съгласно регламента всички песни бяха представени на живо. Изключение направиха Слави Трифонов и Софи Маринова. Пред публиката в зала 1 на НДК Трифонов обяви, че победителите печелят с купен вот, а победата е станала с купени sim-карти, които са дадени на стотина човека да ги използват.

По-рано днес стана ясно, че в мрежата на М-Тел са изпратени голям брой SMS-и от малък брой телефонни номера, което може да е повлияло на крайното класиране на конкурса за Евровизия, съобщиха от мобилния оператор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание